Aanbod

NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*

******************************************************************************************************

En opnieuw naar de drukkerij geweest voor een nieuwe voorraad boeken.

Mijn boek ‘de paranormaalste zaak van de wereld’ is te bestellen via mail@karelhaakman.nl

Het wordt verstuurd als brievenbuspakket en de betaling á €15,-  (+ €4,25 verzenkosten voor Nederland) gaat via een tikkie.

Maar ophalen bij mij thuis kan ook.

Een ontdekkingsreis naar de zin en onzin van spiritualiteit, het paranormale en mediumschap. Aan de hand van korte verhalen, in begrijpelijke taal en met humor en woordspelingen, breng ik de de filosofie erachter terug naar de basis. Paranormaal en spiritueel zijn we allemaal. Ik biedt je met dit boek de mogelijkheid om dat zelf te onderzoeken, te vergelijken en toe te passen. Met verrassende voorbeelden uit het dagelijkse leven en met eenvoudige oefeningen.

Karel

********************************************************************************************************

ZAALDEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP

*jij zoekt toch ook naar antwoorden*

Een mooi compliment van iemand na afloop van een demonstratie die ik samen met Kitty Woud gaf: ‘Ik vond het vooral bijzonder om te ervaren dat de boodschappen uit de Geesteswereld schijnbaar moeiteloos bij jullie binnenkwamen. Alsof het van een briefje werd voorgelezen, zo treffend!

Loop je met het idee om een privéconsult, workshop of training te boeken bij een medium? Een ‘Demonstratie Mediumschap’ is een mooie gelegenheid om redelijk anoniem in een zaal te gaan zitten en te gaan kijken en voelen of je een ‘klik’ hebt met degene die voor de zaal staat. En of het ook allemaal klopt wat er gezegd wordt. Luister dus goed naar je eigen gevoel. Tijdens zo’n demonstratie laat het medium zien over welke kwaliteiten hij of zij beschikt en hoe deze daarmee omgaat. Het visitekaartje van het medium dus. Een contact met een overledene tijdens een demonstratie is een korte versie van een privéconsult omdat we in een volle zaal niet alles kunnen en hoeven te zeggen. Een goed medium gaat integer met de privacy van de mensen om.

Regelmatig geeft Karel zaaldemonstraties. Dat is zijn passie en de kwaliteit staat hoog in het vaandel.  ‘De avonden van verbinding’, die Karel samen met een collega medium geeft, zijn altijd een bijzondere ervaring. Op een begrijpelijke en heldere manier wordt er verbinding gemaakt met de spirituele wereld. En deze verbinding wordt steeds krachtiger als de kenmerken die de mediums geven over de overledenen, herkend worden door iemand in de zaal. Dan werken wij het ‘contact’ verder uit met de ontvanger en daarna volgt dan een boodschap voor de ontvanger in de zaal.

Ook geeft karel vaak Bloemen- of Kleuren avonden. Dan staat hij alleen voor de zaal en dat is veelal bij paranormale verenigingen. Hij pakt dan een bloem of kleurenkaart en verteld wat er op dat moment speelt of heeft gespeeld in je leven en waar je kwaliteiten liggen. Daarnaast wordt er ook een paar contacten met overledenen gemaakt.

PRIVÉ-CONSULTEN

Wil je weten hoe het met je overleden dierbaren gaat?

Heb je meer last dan lust van je gevoeligheid?

Zoek je antwoorden op je vele vragen?

Zoek je inspiratie en handvatten?

Zoek je troost bij verlies?

Loop je ‘vast’?

Heb je een vraag over jezelf of een overleden dierbare? In een consult met Karel krijgt u zeer heldere en treffende boodschappen die u verder kunnen helpen. Het is vaak een combinatie van iets over uzelf en een contact met één of meer overleden dierbaren. Tijdens een privéconsult gaan we dieper in op het contact met een overledene dan tijdens een demonstratie. Er is meer tijd voor en het is meer privé.

Een consult duurt ongeveer 1 uur en kost €85,-

Wil je meer info of heb je nog vragen? Laat het via het contactformulier weten zodat ik daar antwoord op kan geven.

*Wil je persoonlijke begeleiding of coaching op Paranormaal, Spiritueel of Medium gebied? Neem dan contact op voor de voorwaarden en het tarief.

Wil je graag 1 op 1 begeleiding mediumschap, privé-begeleiding, persoonlijke ontwikkeling op maat of  hulp in lastige situaties zoals bij verlies of relatieproblemen neem dan contact via de contactpagina. Tarief in overleg.

HEMELSE BLOEMENAVOND/MIDDAG

Dit is een demonstratie in besloten kring voor een kleine groep, bijvoorbeeld bij je thuis met vrienden of collega’s. Iedereen krijgt een boodschap via een bloem en daarnaast ook nog een contact met een overleden dierbare. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Wil je meer info of heb je nog vragen, laat het me weten.

De kosten bedragen €200,- (bij een afstand van ca 20km) en het aantal personen is max 6 personen.

dav

WORKSHOP

‘KLEUR BEKENNEN’

Laat je gevoel spreken 

Vertrouw op je intuïtie

Voel alles weer beter

Begrijp je inzichten

Luister naar jezelf

Ontwikkel je eigen kwaliteiten, leer jezelf beschermen tegen invloeden die je niet wilt, versterk de controle over je energie (aura), ontdek de werking en kracht van je ongeziene zintuigen (chakra’s) aan de hand van kleuren, alles weer helder zien en begrijpen en je zult versteld staan van jezelf.

Eigenlijk is dit de basis van alle trainingen en workshops op paranormaal gebied omdat het ook de basis is van het leven.

Een super inspirerende dag

Van 10:00 tot 16:00 uur

Kosten €95,- pp incl. koffie en thee.

Voor vragen of aanmelden kun je het contactformulier gebruiken.

Als er weer een workshop wordt gepland dan staat dat op de pagina ‘Agenda’

‘BOOST JE MEDIUMSCHAP’

 MEDIUMTRAINING

 Masterclass Mediumschap

Met veel verschillende en leerzame oefeningen gaan we werken aan het uitbreiden, versterken en verdiepen van jouw mediumschap

Onderwerpen zijn o.a.

Het geven van privéconsulten, zaaldemonstraties, healing en trance-healing en verschillende geleide meditaties maar het belangrijkste is dat je leert hoe alles werkt zodat je begrijpt wat je doet en ook wat je niet doet. Als alles prettig en natuurlijk aanvoelt haal je veel meer uit jezelf en je kwaliteiten. En we gaan het contact met de spirituele wereld opbouwen, versterken en onderhouden.

Een pittige maar zeer motiverende training van goede kwaliteit met oefeningen die naadloos aansluiten op jouw kwaliteiten.

Kosten €95,- voor een superdag van 10:00 tot 16:00 incl. koffie en thee en wat lekkers in de pauze.

Heb je vragen of wil je meer info? stuur dan een mailtje.

Wat cursisten zeggen:

‘Wat een fantastische 2 dagen bij de cursus “Boost je Mediumschap”. Veel nieuwe technieken geleerd, inzichten gekregen, leuke mensen ontmoet met bijzondere gaven met professionele begeleiding van Karel. Een cadeautje aan mijzelf ‘.

‘Het was een geweldige ervaring, erg leerzaam met hele fijne lieve mensen. En hele goede begeleiding. Aanrader voor iedereen die hier interesse in heeft ‘.

‘Wat een fijne, rustige bescheiden man met boeiende praktijkverhalen. Dit was net het zetje dat ik even nodig had ‘.

In het najaar start er een drieluik mediumschap, drie hele dagen (1 per maand) die in elkaar overlopen maar ook apart zijn te volgen. Hou de agenda in de gaten voor de datums.
Deze workshops kunnen ook op locatie worden gegeven